Placemats

Geen betere manier om in jouw buurt te adverteren dan op placemats. Grip Graphics voorziet verschillende horecazaken van placemats met de advertentieboodschap van plaatselijke handelszaken.  Zo spring je als handelaar meteen in het oog. Want wie een hapje gaat eten, kan niet naast de adverteerders op deze placemat kijken.

Onze placemats worden op A3-formaat gedrukt, op waterafstotend papier en met een matte uitstraling die de leesbaarheid vergroot. De levering van deze placemats is gratis. Het midden van de placemat blijft vrij voor de horecagelegenheid zelf. Die heeft dan ook het laatste woord in de opmaak, zodat het precies past bij de stijl van de zaak.

Adverteren?

Een advertentie op een placemat heeft alleen maar voordelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de gast gemiddeld 42 minuten aan tafel zit. Dat is dus bijna 3 kwartier om jouw boodschap over te brengen. Je weet waar je reclame terecht komt, je weet welk publiek deze te zien krijgt. Alleenrecht is een optie. Als we dat afspreken, ben je de enige in jouw branche. Gedurende 1 jaar zal je advertentie alle aandacht krijgen van het publiek. Met onze placemats krijg je dus veel waarde voor je reclame-euro!

Grip Graphics denkt graag met jou mee voor de juiste promotie. Wij verzorgen jouw volledige promotiecampagne. Voor een professionele, persoonlijke en snelle service, ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij helpen je graag verder met advies en de juiste strategie voor jouw promotie.

Wens je graag meer te weten over de mogelijkheden tot adverteren, neem dan vrijblijvend contact met ons via info@gripgraphics.be.


Overtuigd van onze kwaliteiten?

Contacteer ons