Referenties waar we fier op zijn

Gedurende de voorbije jaren heeft Grip Graphics haar klanten portfolio gradueel uitgebouwd en hier zijn wij enorm fier op. Onze klanten komen uit verschillende sectoren, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn op zoek naar originele concepten en leuke ideeën om hun communicatie en vormgeving net dat ietsje meer te geven. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs en daarom laten wij ook onze klanten graag aan het woord over hun ervaringen met Grip Graphics.

Als opstartende onderneming was ik op zoek naar een persoonlijk en professioneel logo om mijn onderneming direct mee op de kaart te zetten.
Gunther heeft dit zeer mooi verzorgd, en ook de bijhorende naamkaartjes, website en Facebook-pagina voorzien.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zal in de toekomst beroep blijven doen op Grip Graphics!”
Raf Aerts -  Artecco BVBA - Tessenderlo Raf Aerts
Artecco BVBA
Tessenderlo

Gunther van Grip Graphics heeft een volledig nieuwe branding voorzien voor mijn zaak. Het afgeleverde resultaat vind ik werkelijk magnifiek en de reacties hierop zijn zeer positief. Dankzij Gunther kan ik terug met alle plezier in en aan mijn zaak werken.
Alvast bedankt voor het topwerk!
Matthias Struyf - STUKA - Mol Matthias Struyf
STUKA
Mol

De belettering van het kantoor werd door Gunther ontworpen en is precies wat ik voor ogen had. Een zeer vlotte en aangename samenwerking met geweldige service!
Elke Laenen - Boekhoudkantoor Elke Laenen - Meerhout Elke Laenen
Boekhoudkantoor Elke Laenen
Meerhout

Dankzij Grip Graphics kunnen wij vanaf nu pronken met onze gloednieuwe trendy folders. Vanaf het begin tot aan het einde en zelfs erna een TOP service. Het Atrio team.
Hélèné Hanegreefs - Atrio - Laakdal Hélèné Hanegreefs
Atrio
Laakdal

Het is een plezier om met Gunther te werken. Een originele aanpak, die op de juiste manier de aandacht weet te trekken van klanten en prospecten. Gunther is een constante in mijn professioneel leven voor drukwerk, grafische ontwerpen en digitale media.
Peter Edel - Smartconnect - Boortmeerbeek Peter Edel
Smartconnect
Boortmeerbeek

Wij doen al meer dan een decennia beroep op Gunther en hebben hem in heel zijn vakgebieden positief ervaren. Hij staat mee aan de basis van onze professionele communicatie online en offline. Het verbaasd ons telkens waar hij zijn creativiteit haalt.
Ronny Vandenbergh - De Vesten - Laakdal Ronny Vandenbergh
De Vesten
Laakdal

Bedankt voor de fantastische en ultra professionele service die je ons tot nu toe steeds geboden hebt.
Rudi Steenhaut - VZW Nononsen - Meerhout Rudi Steenhaut
VZW Nononsen
Meerhout

Gunther heeft het logo voor VLCM ontworpen. Geen gemakkelijke opgave, een logo ontwerpen voor een mondige community. Hij heeft de briefing goed begrepen en heeft ons na een paar voorstellen heel gelukkig gemaakt met een perfect logo.
Joke De Nul - Voorzitster VLMC - Wichelen Joke De Nul
Voorzitster VLMC
Wichelen

Ik ben fier op het eindresultaat van mijn nieuwe website en bovendien kon ik genieten van een vlotte en stipte service! Ook voor aanpassingen en vragen achteraf kan ik steeds bij Grip Graphics terecht!
Muriele Bens - Food 'n Style - Meerhout Muriele Bens
Food 'n Style
Meerhout

Grip Graphics is de ideale partner voor drukwerk, ontwerpen & social media. Gunther denkt steeds met ons mee om tot de ideale oplossing te komen, is zeer flexibel en levert mooi werk.
Shana Geboers - Peeters Interieur - Meerhout Shana Geboers
Peeters Interieur
Meerhout

Voorheen had ik moeite om onze zaak op een positieve manier te promoten aan het brede publiek, totdat ik kennis maakte met Grip Graphic. Sindsdien heeft het ons alleen maar een positieve stimulans gegeven in de media.
Tom Strackx - Comrad Computers - Meerhout Tom Strackx
Comrad Computers
Meerhout

Altijd goedlachs paraat voor een nieuwe opdracht die steeds met grote zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Op die manier werk ik al 15 jaar samen met Grip Graphics. What more do you need?
Bart Snoeks - VP Media Solutions - Brussel Bart Snoeks
VP Media Solutions
Brussel

Grip Graphics heeft voor mijn bedrijf het jaaroverzicht professioneel ontworpen. Het initieel ontwerp werd enkele keren herwerkt tot het mooie resultaat dat al meer dan 1000 keer gedownload werd op onze website. Bedankt voor het prachtige werk.
Filip Rochette - PuriTech - Retie Filip Rochette
PuriTech
Retie

Al langer dan tien jaar hebben we een goede samenwerking. Grip Graphics heeft ook goede ideeën of formules. Als klant is onze beoordeling meer dan goed.
Ayhan Mehmed - Pita Geel - Geel Ayhan Mehmed
Pita Geel
Geel

Grip Graphics heeft een creatieve en moderne visie over alles wat met grafische vormgeving te maken heeft, gaande van website's tot logo's. Prijs/kwaliteit is zeer goed, alles is zeer mooi afgewerkt en binnen korte termijn geleverd. Zeker een aanrader!
Kris Mombers - Kris Mombers & Co BVBA - Meerhout Kris Mombers
Kris Mombers & Co BVBA
Meerhout

Kwaliteit en Service als deed ik het zelf (in mijn branche dan he). Topkerel die Gunther!
Wannes Vervoort - Com Service - Geel Wannes Vervoort
Com Service
Geel

Zeer professioneel, creatief en steeds correcte informatie. Een echte aanrader uit Meerhout.
Maarten Deams - BKM - Meerhout Maarten Deams
BKM
Meerhout

Een leuke samenwerking, Gunther weet precies wat onze wensen zijn en die worden elke keer opnieuw professioneel en snel afgehandeld! Het logo Airspace heeft zeer veel succes! Dank u Grip Graphics!
Magali Folkner Braf - Airspace Indoor Skydive - Charleroi Magali Folkner Braf
Airspace Indoor Skydive
Charleroi

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Contacteer ons